Klik om deze titel te bewerken

WASGELUK bij ons te Koop

Route Du Soleil - Maison Lampe Berger - nu online schilderijen bestellen ga naar : www.metalenschilderij.nl


 

www.metalenschilderij.nlMaison Lampe Berger - 3D Metalen Schilderijen - Officieel verkoop punt Nederland - Overijssel -  Enschede

ALTIJD OVER DE 200 STUKS - 3D METALEN SCHILDERIJEN IN VOORRAAD. Op zoek naar goedkope 3d schilderijen, kom dan langs in onze winkel in Enschede en laat u verassen door ons grootse assortiment.

Zomaar een paar voorbeelden van de 50 verschillende afbeeldingen ....

Route Du Soleil - Hartje Centrum te Enschede - Wonen - Eten - Leven.

Haverstraatpassage 39 Tel : 053 - 4325632 Enschede.

7511 EV [email protected]

Officieel dealer van Maison Lampe Berger .

Het katalyse proces is een unieke technologie

Dankzij de exclusieve gepatenteerde brander zuivert en parfumeert de Lampe Berger de binnenlucht zoals geen enkel ander systeem. De diffusie met katalyse elimineert immers echt de moleculen verantwoordelijk voor ongewenste geuren (keuken, tabak, dieren, etc.). De parfumering gebeurt ook snel, homogeen en blijvend, zelfs in een groot vertrek.

PARFUM BERGER, Een andere manier om uw interieur te parfumeren...

Lampe Berger, bekend om zijn beroemde katalytische brander, presenteert u Parfum Berger, een collectie elegante en verfijnde parfumverspreiders voor iedereen die zijn interieur een eigen geursignatuur wil geven.

PARFUM BERGER nodigt u uit een andere manier te ontdekken om uw interieur te parfumeren, af en toe of doorlopend, op intense of subtiele wijze, maar altijd met een uitstekende kwaliteit.

Een collectie gebaseerd op uitzonderlijke parfums, gecreëerd in Grasse, in Zuid- Frankrijk, door Meester-Parfumeurs. Een waar eerbetoon aan de Franse traditie en know-how. luchtreiniger, parfumverspreider, huisparfums, navullingen en huisparfumspray Parfum.

Lampe Berger is voor iedereen die graag een persoonlijk tintje wil toevoegen in huis met een geparfumeerde sfeer en een decoratief object die past bij hun stijl. Met een grote verscheidenheid aan soorten, vormen, materialen en stijlen; de collectie van Lampe Berger heeft altijd een model te bieden voor ieder interieur.

Momenteel bestaat de collectie uit meer dan 100 verschillende modellen.

Dagelijks werkt een team van designers met verschillende achtergrond aan de ontwikkeling en het vernieuwen van de collectie. Ieder jaar worden er 15 nieuwe modellen gecreëerd, waarvan sommige maandenlang voorbereidend werk vereisen.

Lampe Berger maakt modellen aan de hand van de nieuwste trends; sommige hiervan zijn voor speciale gelegenheden en worden in beperkte oplage gemaakt.

Uitzonderlijk van ontwerp tot productie zijn de speciale modellen uit de Edition d’ Art collectie te noemen. Vaak ontworpen door bekende designers. De meest authentieke en edele materialen dragen bij aan opmerkelijke technische hoogstandjes en hedendaagse vormgeving.  

DE LAMPE BERGER BRANDER, EEN UNIEKE TECHNOLOGIE

Dankzij de exclusieve gepatenteerde brander zuivert en parfumeert de Lampe Berger de binnenlucht zoals geen enkel ander systeem. De diffusie met katalyse elimineert immers echt de moleculen verantwoordelijk voor ongewenste geuren. De parfumering gebeurt ook snel, homogeen en blijvend, zelfs in een groot vertrek.

Deze brander is het resultaat van een voortdurend onderzoek en is onderworpen aan 6 internationale octrooien.

In de afgelopen jaren, heeft Lampe Berger een technisch centrum in Limoges, de hoofdstad van de keramiek, opgericht. Daar is voortdurend een team aan het werk die zich richt op onderzoek en ontwikkeling op het gebied van katalyse.

Op zoek naar een Goedkoop metalen 3D schilderij? dan hoeft u niet verder te zoeken .iedereen geniet 10 % extra kassa korting op het gehele assortiment. 3D Wanddecoratie alle modellen zijn bij ons voorradig. { PS : wij verkopen niet online maar wel tegen de beste prijzen denkbaar}. 3D schilderijen uniek en exclusief bij ons te koop. Afmetingen variërend vanaf 100 x 100 cm tot maar liefst 160 x 70 cm zoals deze Douglas 4 motorisch stoer Vliegtuig. Schilderij 3D metaal Zeilboten , metalen werelddelen tweedelig, Race Modern industrieel 3D schilderij van metaal "Zeilboot Race". Formaat 50x180cm . Uniek handwerk, 3D Schilderij/wanddecoraties van metaal voor aan de muur. Handgemaakte 3D Schilderijen, elk metalen schilderij is een uniek exemplaar en bij ons uit te zoeken. We hebben altijd over de 300 modellen betaalbare metaalschilderijen voor u. Metaalschilderijen zorgen voor een 3D effect. Alle metaalschilderijen worden met de hand vervaardigd

Wij hebben altijd de aller nieuwste modellen en zijn het grootste OOZOO premium verkoop punt van heel Twente. Bij ons vindt u altijd meer dan 600 horloges voor Haar & Hem , en oooh JA !!!, u geniet ook nog eens op 10 % kassakorting. http://www.oozoo.nl/

Wij zijn het goedkoopste verkoop punt in heel Nederland en met het ver uit het grootste assortiment denkbaar in o.a. Metalen 3D wanddecoraties, goedkoopste schilderijen , 3D objecten, nergens goedkoper te koop dan bij Route Du Soleil Enschede en daar wij niet online verkopen moet u gewoon gezellig langskomen... het loont zich meer dan u denkt.

Liebe Gäste.

Fur 3 D metal Bilder wie "Segelboote und Straßenbahn und mehr ... Route du Soleil Enschede, 16 modellen und frei haus geschickt in Deutschland. Kunstobjekt Metall-Wandbild 3D-Optik Straßenmilieu Wanddekoration Wandschmuck Wanddeko 3D Relief 120 x 80 cm . Wandbild aus Metall Wanddekoration Wandschmuck Metallbild Wandrelief Wanddeko.

3D schilderijen zijn schilderijen die gebruikmaken van objecten die echt uit het schilderij komen. Hierdoor kom het schilderij nog meer tot leven. 3D schilderijen hebben in korte tijd veel aan populariteit gewonnen. Dit komt mede doordat het gemaakt wordt van gerecyclede materialen, waardoor het ook nog een goed is voor het milieu!

Voor het maken van onze 3D schilderijen wordt gebruikgemaakt van diverse metalen en hout soorten. Hierdoor moet de kunstenaar, voor het maken van een 3D schilderij, ook kunnen lassen. Dit is een zeer creatieve manier voor het maken van schilderijen. Al onze 3D schilderijen zijn beschilderd met een speciaal soort verf waardoor het beter hecht aan de metalen oppervlakte.

Door de uitgesproken style van de 3D schilderij is zeker een eyecatcher binnen elk assortiment. Hierdoor onderscheidt een 3D schilderij zich van de klassieken schilderij vormen.