Klik om deze titel te bewerken

WASGELUK bij ons te Koop

Route Du Soleil - Maison Lampe Berger - nu online schilderijen bestellen ga naar : www.metalenschilderij.nl


 

www.metalenschilderij.nlMaison Lampe Berger - 3D Metalen Schilderijen - Officieel verkoop punt Nederland - Overijssel -  Enschede

*** ACTIE - ALTIJD SUPER AANBIEDINGEN LAMPE BERGER IN DE WINKEL ***

Op zoek naar 1 van de beste en grootste Lampe Berger verkooppunten van Nederland ?.... gevonden dus - lol .

Route Du Soleil is het adres voor Maison Lampe Berger verkooppunt in Nederland.

Route Du Soleil - Wonen met Allure * www.routedusoleil.net * voelt zich oké bij Route Du Soleil - Wonen met Allure * www.routedusoleil.net *.

19 maart om 19:56 · Enschede, Overijssel ·

Lieve Lieve Mensen .

Ik wil... en heb er zelfs ... wel een beetje gemengde gevoelens bij 🌸, om dit bericht te plaatsen in deze tijden van onzekerheid om een product aan te bevelen als verkoopargument, maar ... ik doe het toch !!! ☀️.... want het is te belangrijk in mijn ogen om u kennis te laten maken Lampe Berger en ik wil je toch via deze digitale weg je bekend laten maken met de ongekende

uitvinding van dit product sedert 120 jaar genaamd Lampe Berger.

Wij verkopen al jaren Lampe Berger bij Route Du Soleil { onderstaande vindt

u een summiere uitleg }. Dit systeem is in 1898 uitgevonden door een Apotheker en werd juist destijds gebruikt ter bestrijding van o.a. Bacteriën in o.a. ziekenhuizen waarbij het met name gebruikt werd om Bacteriën te bestrijden in de lucht en de vloeistof bestaat voor meer dan 90 % uit isopropyl Alcohol { Alcohol 99,9 % } net als in ontsmettingsmiddelen en het werkt zelfs tegen sporen van de schimmels die vrij komen uit schimmel plekken.

Velen werken of zijn nu wellicht vaker noodgedwongen thuis en verwen uzelf gerust met de heerlijke geuren van Maison Lampe Berger maar u beschermd tevens mede optimaal preventief uw omgeving - 2 vliegen in 1 klap dus ....❤️

Ook ideaal om de lucht te zuiveren voor op kantoren,praktijken,openbare ruimtes etc etc

Haal nu de zuivere lucht in huis met Lampe Berger !

Het katalyse proces van Lampe Berger is een unieke technologie dus sedert meer dan 120 jaar en Juist dus is ontwikkeld voor toepassingen in Ziekenhuizen om de lucht te steriliseren en te zuiveren . Dankzij de exclusieve

gepatenteerde brander zuivert en parfumeert de brandende 'lamp' de binnenlucht dus zoals geen enkel ander systeem in de Wereld op natuurlijke basis ( zelfs niet door dure elektronische apparaten )

De diffusie met katalyse neutraliseert immers de moleculen in de lucht die

de bacteriën dragen en de onaangename geuren veroorzaken. De slechte

geurtjes worden geëlimineerd en de verspreiding van bacteriën wordt beperkt tot gemiddeld 70 % . De parfumering gebeurt trouwens snel, homogeen en

blijvend, zelfs in een grote kamer.

Dus concluderend :" De Lampe Berger is een bijzondere, en bovenal effectieve manier om de lucht in je huis te zuiveren en tevens heerlijk te geuren.

Het principe van de Lampe Berger lamp in een notendop: bovenop de Lampe Berger bevindt zich een poreuze vuursteen met daaraan vast een dikke lont. Deze lont wordt in de Lampe Berger Parfums de Maison geplaatst, waarna de

vuursteen wordt aangestoken. Als deze steen heet genoeg is (na ca. 2 minuten branden), blaas je de vlam uit. Door de warmte van de vuursteen verdampt de door de lont opgezogen vloeistof.

Gewoon een manier om geurolie te verspreiden? Niet bepaald! De hittebron

(+-550 graden Celsius!) van de Lampe Berger trekt bacteriën aan en doodt ze.

Daarnaast ontstaat er door het verbrandingsproces een natuurlijke ozon in de

lucht, die vervelende geuren weghaalt en de lucht desinfecteert. De lucht is

daardoor bijna helemaal schoon, en klaar om de heerlijke parfum dat de Lampe

Berger vloeistoffen hebben op te nemen.

Leuk weetje: een van de bekendste gebruikers van Lampe Berger was niemand

minder dan Pablo Picasso.

We hebben, ondanks dat we 26 jaar zelfstandig zijn .... Geen webshop maar mocht u niet in staat zijn om naar onze winkel te komen !!! wij bezorgen GRATIS vanaf een besteding van euro 39,95 co2 neutraal zelfs .... Hihi dit doe ik persoonlijk per fiets 🕺🏻in heel Enschede en Glanerbrug en we geven tevens uitleg indien dit wenselijk is .

Middels een voorafgaande tikkie komen wij na betaling de brander etc GRATIS brengen. Verzenden buiten Enschede kan ook, { dus geen verzendkosten }.

Bellen kan altijd : 0655 - 327581 en mijn naam is Michiel van Haagen.

Ik wens iedereen sterkte toe in deze onwerkelijke tijd waarin we momenteel leven en wens u alle gezondheid en ballans toe en nogmaals, neem mij niet

kwalijk dat ik dit bericht post maar wij zijn meer 26 jaar zelfstandig en heb altijd getracht als zelfstandige ondernemer op welke manier dan ook verantwoord en eerlijk te overleven in detailhandel en vooral NU !!!~ moet je inventief en creatief zijn als ondernemer en alle mogelijkheden aanwenden om waar dan ook mogelijk bij te blijven dragen aan de Société.

Liefs Route du Soleil - Enschede

@lampeberger #lampeberger #routedusoleil @routedusoleil

DE GESCHIEDENIS VAN MEER DAN 120 JAAR…

De Lampe Berger van de apothekersassistent Maurice Berger, die oorspronkelijk ontworpen werd om de lucht van de ziekenhuiszalen te zuiveren, kent al snel een ongekend succes bij het grote publiek.

De Lampe Berger wordt door beroemde designers in een nieuw jasje gestoken, vindt al snel een plekje bij iconen uit de kunstwereld (Coco Chanel, Picasso, Colette en Jean Cocteau) en wordt geleidelijk aan een stijlobject die niet alleen gewaardeerd wordt voor zijn elegante lijnen, luchtreinigende functie, maar ook voor zijn subtiele huisparfums.

Met dit enthousiasme voor ogen besluiten de opvolgers van Maurice Berger deze zo bijzondere wereld te blijven verkennen, met nieuwe design modellen, parfumverspreiders, kaarsen en meer.

De benaming Lampe Berger omvat niet langer de diversiteit aan creaties die het merk weerspiegeld. Naast de Lampe Berger luchtreiniger zijn nu ook parfumverspreiders en kaarsen verkrijgbaar in de collectie. Eén parfum meerdere manieren om te parfumeren. Maison Berger Paris wordt de nieuwe unieke plek voor creatie en inspiratie rond Franse passie voor kunst en parfum voor het interieur.

Collectie https://www.lampeberger.nl/storelocator . Lampe Berger auto diffuser.

De gepatenteerde katalytische brander kunt u in diverse kleuren en designs bij ons kopen in de winkel en we hebben altijd over de 100 branders in voorraad. We hebben een ongekend groot en ruim assortiment en aanbod van heerlijke Maison Lampe Berger refill en geuren. Van de Winter collectie, tot voorjaars collectie, Zomer collectie en Herfst Collectie . Ook over de 100 Maison Lampe Berger Gifstsets in voorraad. en geuren van : 1 liter tot halve liters zoals : Cadeaudoos Katalyselamp Gem Noire & Parfum Pétillance Exquise - Diffusor en Huisparfum – Maison Berger Paris Cadeaudoos Berger Lamp Gem Noire, Orange blossom - Flowers dreams - Lampe Berger collectie - geur diffuser - huisparfum Parfum de Maison Fleur d'Oranger - 500 ml, Lampe Berger Cocoon Grenat giftset. € 39,95. lees meer · Giftset Lampe Berger ... Giftset Lampe Berger Curve Blanche Lampe Berger Curve Blanche giftset. , Paris Chic en Floral Passion tot een Exotic Cocktail. Heerlijke zoete geuren, frisse geuren, zachte geur of kruidige geuren of oriëntaalse geuren? wij verkopen dit ruimschoots bij Route Du Soleil Enschede en zijn 1 één van de officiële Lampe Berger verkooppunten in Nederland - Overijssel - Twente - Enschede , dus het Lampe Berger verkooppunt en te bezichtigen in onze winkel sedert 1994 . Wij geven graag professionele uitleg en demonstratie in onze winkel van onder andere diverse Lampe Berger modellen branders en de geuren mag u uitgebreid testen bij ons. Route Du Soleil is één van de officiële verkoop punten van de stijlvolle branders en de originele lonten tot Lampe Berger navullingen . Wij behoren tot het goedkoopste verkooppunt van Lampe Berger. Groothandel - Importeur.

Het autoparfum van Maison Berger Paris. 

Lampe Berger is reeds 120 jaar bekend om zijn hoogwaardige huisparfums. Het unieke systeem maskeert niet alleen de vieze luchtjes maar reinigt de omgevingslucht en geeft tegelijk een heerlijke geur af.

Met deze opgedane kennis heeft men nu een collectie autoparfums ontwikkeld. Deze nieuwe autoparfums van Maison Berger Paris zorgen voor een aangename lucht in iedere auto. De metalen autoparfums hebben een mooie vormgeving en vormen een design object voor iedere auto. Bevestiging is eenvoudig middels een clip die op de ventilator in de auto kan worden bevestigd.

Er zijn drie geurfamilies met allemaal een andere functie. Aroma Collectie

Dit model is uitgevoerd in mat nikkel en wordt geleverd met de geuren Energy of Happy. De geuren zijn verkwikkend en verfrissend en geven energie.

Anti-odeur collectie

Deze diffuser is uitgevoerd in de kleur gun-barrel en wordt in combinatie met de geuren anti-odeur tobacco (houtachtig) en anti-odeur animaux (fruit- en bloemachtig) geleverd. Deze variant zal onaangename en ongewenste luchtjes van sigaretten en/of honden maskeren.

Bestsellers collectie

Deze uitvoering in chroom heeft 8 parfums. Etoile d’Orient, Savon d’autrefois, Zeste de Verveine, Jasmin Précieux, Vanille Gourmet, Soleil d’Ylang, Vent Océan en Pétillance Exquise.

Voor elk model en elke geur is een navulling verkrijgbaar, deze zijn per parfum per 2 verpakt. Het autoparfum heeft een diameter van 4,6 cm en zullen gedurende 4-6 weken een heerlijke geur afgeven.

Prijs

Autoparfum inclusief navulling € 14,95 de keramische na vullingen slechts € 5,95

meer info : www.routedusoleil.net

MAISON LAMPE BERGER - OP ZOEK NAAR OF WAAR TE KOOP - U HEEFT HET GEVONDEN BIJ ROUTE DU SOLEIL NEDERLAND - OVERIJSSEL - TWENTE - ENSCHEDE . ZOEKMACHINE - GOOGLE.

Zoekopdrachten gerelateerd aan maison berger Nederland

https://www.lampeberger.nl/storelocator